Nyhedsbrev 17.9.22

Vidste du at .. nyhedsbrev 17.9.22

... der er flere grunde til, vi kan få en ubalance i det vaginale område?


Kvinder kan opleve en ubehagelig kløen eller irritation i slimhinden og årsagen kan være mangfoldig; men 2 væsentlige faktorer er på spil - der er tilført noget til skeden, som ikke skal være der og/eller din Ph værdi er i ubalance.


Kroppens Ph værdi er et udtryk for din syre/base balance i kroppen og når den er i orden sikrer den et surt miljø i skeden med en symfoni af bakterier, der beskytter den. Det er en udfordring at opretholde denne følsomme balance, hvor emner som kost, stress og livsstil generelt er væsentlige faktorer, såvel som hormonelle forandringer. Det er en naturlig proces, at ophør af menstruation (menopausen) forandrer mængden af kønshormoner i kroppen og det indvirker på slimhindens forhold. Den kønshormonelle ubalance ses dog også blandt unge kvinder i dag og kan have en væsentlig indvirkning på deres livscyklus og velvære.

De nævnte faktorer er ligeledes væsentlige for et sundt immunsystemet, der skal uderstøtte balancen i skeden ved at eliminere al tilførsel udefra, som skader dette miljø.


En tilførsel udefra kan være sæbe. Miljøet i skeden er selvbevarende, derfor er det vigtigt at skylle denne følsomme slimhinde med vand og intet andet for at holde den ren. Clor fra et bassin kan have samme effekt på slimhinden, såvel som manglende renhed ved intim kontakt, hvor du kan få tilført uvelkomne bakterier, evt. colibakterier.


Til at understøtte kroppens eget forsvar mod udefrakommende emner og opretholde dit velbefindende kan du anvende Folkersunds "AFRODITEOLIEN".

Den er en naturbaseret olie med æteriske olier, der plejer og beskytter det vaginale område ved at hæmme bakterier og svampe i at spredes og modvirker udtørring med sit indhold af mættende basisolier.  

De æteriske olier er antifungale og antibakterielle samtidig med de har en beroligende effekt på vævet. 

Jeg har fået den afprøvet blandt en håndfuld kvinder, som bruger den med velvære.

Afroditeolien er en hjælp til dit velbefindende, ikke en behandling.

Den lanceres i uge 39.