Vidste du at ..

Vidste du at ..

Er min side for information om æteriske olier og andre spændende emner, som kan være dig til hjælp i din hverdag.

Der sker rigtig meget nyt og spændende indenfor sundhedsforskning og det er emner, der kan hjælpe os til at opnå større glæde, sundhed og velvære og heldigvis går disse emner som regel hånd i hånd.

Det er dog ikke indenfor den konventionelle sundhedsinformation, du kan finde de bedste guldæg. Det er i den alternative verden, som bygger videre på en stor og verdensomspændende forskningslitteratur, der har været hengemt i årtier. Ikke fordi det er crap, men simpelthen fordi den viden, forskerne har fundet frem til ikke har været brugbar for medicinalindustrien; der er ganske enkelt ikke penge i den.

Fra at tænke i helhed for sundhedsfremme, forebyggelse og behandling med naturlige produkter, homøopatiske midler og kosttilskud, så har samme medicinalindustri formået at ændre vort fokus til overvejende at tænke behandling af allerede opstået sygdom. 

Tænk hvis vi kunne dreje fokus tilbage til at betragte vor sundhed i første position og derudfra overveje, hvad vi kan gøre for at bevare den. Så er meget vundet og du kan have selvkontrol med din krop og dit velbefindende!


Det har jeg personligt arbejdet hen imod i en årrække stærkt inspireret af mennesker, som i deres forskning og praksis har bevæget sig rundt om det sundhedssystem, som jeg med dansk afsæt kender indefra som sygeplejerske siden 80érne.

Som kvinde og mor har jeg modtaget meget hjælp og behandling gennem tiden og jeg har selv været fuldstændig infiltreret i den gængse sundhedstænkning og selvforståelse, lige til jeg stiftede bekendtskab med Andreas Moritz´s bøger. De blev en øjenåbner for mig.

Her fandt jeg en helt ny verden af viden og siden tog det fart med en mangfoldighed af inspiration fra nettet.

Du skal selvfølgelig og absolut kunne sortere det, du finder, og det er nemmere med en sundhedsfaglig baggrund. Derfor finder jeg det vigtigt at sprede den viden, jeg har indhentet, og som kan gøre en stor forskel for andre.

Siden jeg startede mine søgninger i 2011, har jeg fundet en del forskningsanalytikere, biokemikere og talrige funktionelle medicinere, især fra USA, som har taget bladet fra munden og udbreder deres forskningsviden kvit og frit. Det er her guldæggene er væltet frem og her har jeg mødt Dr. Eric Zelinsky og hans hustru Sabrina Zelinsky, der er eksperter i æteriske olier.

Og så er vi fremme ved mit aktuelle fokus for denne blog - at sprede viden om æteriske olier, der hver især rummer forskellige sundhedsfremmende, forebyggende og ligefrem behandlende effekter, som vores krop kan bruge uden nogen form for bivirkning; ud over, de dufter:)

I de kommende nyhedsbreve vil jeg introducere emner, som bliver uddybet her på hjemmesidens "vidste du at .."

Jeg håber du vil blive lige så optaget og inspireret af de æteriske olier, som jeg er, og i øvrigt af de sundhedsorienterede emner, jeg senere hen vil tage frem.


NB Der er altid et aber dabei. Da olierne er baseret på naturens gaver, så kan de indeholde allergener, hvilket betyder, at visse olier ikke kan anvendes af alle og enhver. Derfor afprøv altid æteriske olier med varsomhed, som du også bør gøre med Folkersund cremerne.